Torensteen

Teambuilding

veel stenen, één toren

Kwalitatief en inhoudelijk

Teambuilding is meer dan iets uitdagend doen. Degelijke teambuilding gaat veel verder. De activiteit moet leuk zijn, groepsbevorderend, vaak grensverleggend en bovendien kansen bieden voor een verrijkende leerervaring. Bij Torensteen staat dit kwalitatieve en inhoudelijke van de teambuilding centraal.

Aangepast

Torensteen verzorgt groepsbevorderende teambuildings aangepast aan uw bedrijf, kmo, school, vereniging, sportclub, jeugdbeweging of andere groep. Grote troef is de flexibiliteit van de aangeboden teambuildings, die volledig afgestemd worden op uw noden. Zo wordt het een teambuilding die echt voldoening geeft.

Aan de hand van uw specifieke wensen en doelstellingen werkt Torensteen een programma uit dat al uw verwachtingen inlost. Ervaren begeleiding leidt alles in goede banen. Torensteen komt op locatie: de teambuildings kunnen plaatsvinden in uw eigen lokalen of op verplaatsing.

Omdat de inhoud van de sessies aanpasbaar is, biedt Torensteen teambuilding aan naar ieders beurs. In het ruime aanbod is er voor elk budget wat wils.

Opzet

Elke inhoudelijke teambuilding is gestoeld op de principes van ervaringsleren. Hierbij staat vooral het ontwikkelingsproces van de deelnemers centraal. Het spreekt voor zich dat ook het principe challenge of choice wordt gerespecteerd.

De teambuildings van Torensteen vertrekken van creatieve spelvormen en samenwerkingsopdrachten waarin de interactie, communicatie en samenwerking tussen teamleden noodzakelijk is. Na elke uitdaging volgt er telkens een korte terugkoppeling naar ieders opgenomen rol en ervaringen. Vanuit deze nabespreking kan het team linken leggen tussen de dagdagelijkse samenwerking en de zonet waargenomen processen.

Teambuilding via spelletjes en spelvormen verlaagt mogelijke drempels en remmingen bij de deelnemers. Elk van deze opdrachten zorgt voor een simulatie waarin emoties, ervaringen en gevoelens beleefd worden, die herkenbaar zijn uit het dagelijkse leven. Door het benoemen ervan en ze te delen met de rest van het team, groeit er begrip, duidelijkheid en samenhang, wat het teamwork stimuleert.

Ontspannend aanbod

Op zoek naar teambuildings met de nadruk op ontspanning? Ontdek een waaier aan unieke mogelijkheden voor stimulerende teambuilding onder de rubriek activiteiten.

Referenties

SPE-Luminus · MSGO De Moerbei · Gemeentelijke basisschool Sleidinge · Huveneersbasisschool Wintam en Hingene · Lessius Hogeschool · Virgo Sapiens instituut Londerzeel · Koninklijk Atheneum Sint-Niklaas · Scouts en gidsen - district Nete · Jamaswapi · Speelplein Heidevreugde · Jeugddienst Sjalom · yieha! · Huize Monnikenheide · De Lommer (Ter loke) · De Nieuwe Vaart (Ter loke) · De Stap (Ter loke) · De Regenboog (Ter loke) · Flegado · Elegast · De Bolster


teambuilding - Jamaswapi
We zijn heel enthousiast over die namiddag teambuilding. 't Was zeker leerrijk voor ons en voor herhaling vatbaar.
- Activiteitencentrum De Bolster
teambuilding - Monnikenheide
Origineel concept, fijne afwisselende en vernieuwende opdrachtjes, verfrissend, aangename begeleidingsstijl, leuk dat er inspraak was, speelse manier van reflectie gaf zeker een meerwaarde! Dankjewel dus, we hebben er deugd aan beleefd.
- Huize Monnikenheide
teambuilding - Heidevreugde
Nogmaals een woordje van dank voor de gezellige én boeiende namiddag die je voor ons in petto had!
- Huize Monnikenheide
teambuilding - Luminus
Bedankt voor het geweldige team-event. Mooi ineen gestoken en goed ingespeeld op onze botten en fluo-vestjes :p
- SPE-Luminus
teambuilding - De Bolster teambuilding - Sjalom
Bedankt voor de fijne avond!
- Scouts en Gidsen district Nete
teambuilding - Kazou Midden-Vlaanderen