Torensteen

Levend spel

spelenderwijs stenen leggen

Eigentijds en uitdagend

Spelen is van alle tijden en leeftijden. Torensteen biedt uitdagende en eigentijdse spelen aan, waar elke deelnemer volledig kan in opgaan. Levend spel is een combinatie van doordachte spelsystemen en vernieuwende invalshoeken. Ervaar de sensatie van een levend spel op uw eigen niveau.

In elk spel zitten verschillende activiteitsgraden, zodat elke deelnemer aan zijn trekken komt. U kiest zelf welke rol u opneemt. Een sfeervol thema is uiteraard in elk spel aanwezig. Bovendien kunt u zelf het thema of de inkleding bepalen.

Waaier van mogelijkheden

Of u nu een creatief spel, een groepsbevorderend spel, een origineel spel of een klassiek groot spel zoekt, daarvoor kunt u steevast bij Torensteen terecht. Torensteen kan putten uit een jarenlange ervaring in het begeleiden van spelen en het creëren van originele en nieuwe spelconcepten.

De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt:

Van spelen met enkele deelnemers tot 200 spelers, in het bos, op een speelveld, een parking of binnen - het kan allemaal.

Aanbod

Torensteen verzorgt de activiteit ter plaatse, op elke gewenste locatie. De doelstellingen en de groep bepalen de spelvorm, het aantal spelen en de duur ervan. Spelen kunnen zowel buiten als binnen plaatsvinden.

Referenties


levend spel levend spel
Ik apprecieer vooral het nakomen van de afspraken. De tips over de sturing van het spel voordien waren to the point. Het materiaal was aantrekkelijk en verzorgd. Ook de begeleiding tijdens het spel was dik in orde. En wat we verwacht hadden, gebeurde ook. Volwassenen (mezelf inbegrepen) vertonen net dezelfde trekjes als de kinderen die wij in zulke spelsituaties meemaken.
Greta De Buel