Torensteen

codex regia (edda)

Verhalenverteller

de minstreel in de toren

Verhalenverteller

Verhalen boeien iedereen. Niet in het minst volwassenen. Of het nu korte vertelsels zijn of langere vertellingen. Al wat u nodig hebt is een begeesterende verhalenverteller voor uw toehoorders. Overdag of 's avonds. Gezellig rond een vuurtje, in de schaduw van gebladerte, onderuitgezakt in knusse zetels of tijdens een wandeltocht - het kan allemaal. Een origineel en gezellig idee voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, bruiloftstfeest, gezellig samenzijn, familiebijeenkomst, uitje, wandeling, ...

Authentiek

De verhalenverteller van Torensteen vertelt verhalen voor volwassenen en jongeren. Ongekende schatten en parels uit de Lage Landen, sfeervolle Scandinavische sagen en godenverhalen, historische vertellingen of verhalen en sprookjes uit verre landen. Stuk voor stuk bestaande en authentieke volksverhalen doorspekt met humor, spanning, griezel, magie en levenswijsheden.

Kader

Met veel enthousiasme en inleving brengt de verteller de verhalen tot leven. U kiest de plaats, zorgt voor wat zitplaatsen en de verhalenverteller neemt de toehoorders mee naar een wonderbaarlijke wereld. Naar wens brengt de verteller verhalen in een door u bepaald genre of thema. U krijgt van Torensteen tips voor een gepaste omkadering.

Aanbod

Een greep uit de authentieke verhalenschat:

Ongekende schatten en parels uit de Lage Landen
Sfeervolle Scandinavische sagen en volkssprookjes
Noordse godenverhalen uit de Edda
Historische vertellingen
Verhalen en sprookjes uit verre streken