Torensteen

bonko tussen soep en patatten tussen soep en patatten tafelpronostiek uitgedaagd

Tafelanimatie

levendig banket in de torenzaal

Haal meer uit de maaltijd

Met Torensteen plaatst u ook animatie op het menu. Maak van de maaltijd een levendig gegeven: een aangename afleiding, een rode draad, ijsbrekers voor gesprekken, ludieke opdrachten - het kan allemaal! Zo wordt het diner voor alle aanwezigen een aangename en originele activiteit.

Aanbod

Bonko

In steeds wisselende duo's spelen alle genodigden in gezelschappen van vier samen een spannend en eenvoudig dobbelspel.

Het prettige dobbelspel Bonko is een gezamenlijke animatie. Na elke ronde schuiven winnaars en verliezers in tegengestelde richting verder, om met een andere partner opnieuw een ronde te spelen. Ieder houdt een persoonlijke score bij. Niet alleen de winnaar van het toernooi wordt bekroond: ook onder andere de spelers met de laatste bonko, de meeste bonko's, de minste winsten en de meeste verliezen vallen in de prijzen.

Bonko kan tussen de verschillende gerechten door of in een ruk keer gespeeld worden. Deze animatie is ook heel geschikt om de aanwezigen telkens met andere gasten in contact te brengen of zelfs te laten eten. De gastheer kan (ludieke) prijzen voorzien of Torensteen hier laten voor zorgen.

Tussen soep en patatten

Een heuse competitie aan tafel met korte spelletjes die weinig plaats en materiaal vragen.

De tafelcompetitie "Tussen soep en patatten" past het best tussen de gangen door. De genodigden hebben dan de mogelijkheid om het in kleine, ludieke tafelspelletjes tegen mekaar op te nemen. Aan elk spel kunnen twee tot zes personen deelnemen. Aan de hand van een persoonlijke scorekaart kan eventueel een winnaar bepaald worden.

De tafelspelletjes zijn kort en kunnen naar uw keuze van een bepaald type zijn of een zekere activiteitsgraad hebben - alles kan. Ofwel maken de genodigden vrij de keuze met wie ze spelen, ofwel zorgt de begeleider van Torensteen ervoor dat er voldoende interactie tussen de gasten is.

Tafelpronostiek

Voorspel de uitslagen van proeven die personen van verschillende tafels of ploegen tegen mekaar gaan uitvoeren.

Tafels of groepjes spelen tegen mekaar. Aan de hand van cryptische omschrijvingen van een aantal praktische proeven, dient elke tafel of ploeg een eigen pronostiek in. Daarna worden de vermakelijke duels een voor een daadwerkelijk uitgevoerd, voor het oog van iedereen. Dan pas zal blijken wie het beste de uitslagen heeft voorspeld.

Alle proeven zijn laagdrempelig en eenvoudig; animatie en plezier is het hoofddoel. Als gastheer kunt u op voorhand bepalen welke praktische proeven in het programma opgenomen worden en hoe de groepjes ingedeeld worden.

Uitgedaagd!

Heeft u een minuutje? Dan gaan we een dinner-duel aan!

Een animatie die tijdens de receptie of walking dinner loopt. Daag iemand uit, kies samen een uitdaging en voer uit. Eenvoudiger kan het niet. De uitdagingen zijn gemakkelijk en duren niet veel langer dan een minuut. Zo gewonnen, zo geronnen! Verliezen of winnen maakt niet zo veel uit: de prettige ontmoetingen blijven nog het meest hangen ...