Torensteen

uitgedaagd! uitgedaagd uitgedaagd

Animatie op receptie en walking dinner

prinselijke ontvangst in de toren

Dienblad vol plezier

Serveer met Torensteen naast hapjes en drankjes ook speelse animatie. Geef uw receptie of walking dinner extra schwung met subtiele en creatieve activiteiten. Hierdoor loopt er onopvallend maar merkbaar een zindering door het gebeuren. Van een laagdrempelige ijsbreker tot een alternatieve competitie, het kan allemaal!

Aanbod

Geheime genootschappen

Let op je woorden en spits je oren ...

Dit spel heeft plaats op de achtergrond tijdens een receptie, walking dinner of feestje. Elke speler is lid van een of meer geheime genootschappen. De deelnemers proberen door de overige gasten te observeren te infiltreren in de andere genootschappen. Ondertussen probeert elk genootschap de geheime codezin te beschermen.

Sluipende schimmel

Geen rare ziekte maar een schimmel uit de ruimte.

Een spel voor bijeenkomsten, walking dinners en recepties, dat klein begint en steeds meer en meer aanwezigen subtiel erbij betrekt. Enkele spelers besmetten ongemerkt andere gasten met de sluipende schimmel uit de ruimte. Sommigen zullen bestand blijken tegen de schimmel, terwijl anderen juist de schimmel verder laten sluipen. Het spel eindigt vanzelf als de gasten ermee ophouden of als de schimmel overwonnen is.

Uitgedaagd!

Heeft u een minuutje? Dan gaan we een dinner-duel aan!

Een animatie die naast de receptie of walking dinner loopt. Daag iemand uit, kies samen een uitdaging en voer uit. Eenvoudiger kan het niet. De uitdagingen zijn gemakkelijk en duren niet veel langer dan een minuut. Zo gewonnen, zo geronnen! Verliezen of winnen maakt niet zo veel uit: de prettige ontmoetingen blijven nog het meest hangen ...