Torensteen

Torensteen logo

Dit materiaal valt onder het copyright van Torensteen.
www.torensteen.be
Zie website voor gedetailleerde copyright informatie of contacteer Torensteen.

gezelschapsspel

Nog eens bedankt voor de gezellige avond! Het is door iedereen heel erg geapprecieerd!

- Flanders District of Creativity
kleine doosjes

Bedankt voor de spelnamiddag. Het was leuk en gezellig. Zelfs de "ver gevorderden" hebben spelletjes kunnen spelen die ze nog niet kenden!

- DNS.be

Gezelschapsspelen

tussen speeltorens en dobbelstenen

Gezellig spel

Beleef een amusante tijd, samen met uw medespelers. Geluk, tactiek, snelheid, inzicht, handigheid of een combinatie ervan, in groepjes van twee tot achttien personen. De aanwezigen kiezen zelf welke en hoeveel spellen ze spelen.

Sinds het succes van De Kolonisten van Catan is het aanbod aan nieuwe spellen alleen maar groter geworden. Gezelschapspelen zijn populairder dan ooit. De variatie aan spellen is enorm en biedt voor ieder wat wils.

Plezier verzekerd!

Maak een keuze uit de uitgebreide spellencollectie (meer dan 170 titels!) of laat Torensteen een pakket samenstellen. De selectie gebeurt volgens spelvorm, thema, aantal spelers of spelduur. De spellenmeester begeleidt de activiteit ter plaatse en zorgt voor een duidelijke speluitleg, speeltips en hulp bij het kiezen van spellen.

Aanbod

Ontdek en beleef

De zorgvuldig uitgekozen spellen uit deze selectie, zijn stuk voor stuk vernieuwende, originele, weinig bekende, steengoede en amusante gezelschapsspellen. Aan u om ze te ontdekken en de kwaliteiten ervan te ervaren. Simpelweg door ze te spelen!

Geen nood, de spellenmeester staat de spelers met raad, daad en uitvoerige uitleg bij. U kunt op voorhand zelf het type, genre en eventueel thema van de spellen in de selectie bepalen.

Toernooi

Waar de activiteit ook plaatsheeft, u kunt er voor kiezen om er een spannend toernooi van te maken. De deelnemers nemen het in ploegen tegen mekaar op in een resem gezelschapsspelen. Wie welk spel speelt en welke tactiek aan bod komt, ligt volledig in handen van de ploeg.

Welk team ieders kwaliteiten het best weet in te zetten, zal op het einde van het gezelschapsspellentoernooi blijken. Zeer geschikt als ontspannende teambuilding.

Spellen op de werkplek

Blijf op uw werkplek en vervang het werk door gezellig spel. Op dezelfde plaats waar u anders uw job uitoefent, eens iets totaal anders doen heeft een bevrijdend effect. Uw vertrouwde kantoor, vergaderruimte, toonzaal of eetzaal voelt plots bijzonder aan. Bovendien hoeft u geen tijdrovende extra verplaatsing te maken.

Haal gewoonweg gezellig plezier naar de werkplek! De spellenmeester van Torensteen brengt een rijke schat aan gezelschapsspellen mee, zodat eenieder aan zijn trekken komt.

Grootse spellen uit kleine doosjes

In dit aanbod huizen de spellen allemaal in kleine doosjes. Vergis u niet: kleine doosjes kunnen grootse spellen herbergen! Speelbaar op elke tafel, makkelijk overal mee naartoe te nemen, een ruime variatie aan soorten en interactie met spelplezier verzekerd. Volop genieten van stuk voor stuk wondermooie pareltjes.

Praktisch

aantal deelnemers: onbeperkt / te bepalen
plaats: binnen
nodig: tafels en stoelen